top of page

Szekreter és home office

Nem ritka manapság, hogy otthon kell irodai munkát végeznünk, vagy pedig a mindennapos működésünket kiszolgáló adminisztratív feladatokkal kapcsolatban számítógépet kell használnunk.

Az interneten való kalandozás nélkülözhetetlen része lett életünknek, de a gépet és a perifériákat cseppet sem könnyű dolog a harmónikus lakberendezés részévé tenni. A tervezőket már régóta foglalkoztatja, hogy miként lehet megoldani a mai kisiroda műanyag gépezeteinek funkcionális használatát és egyben úgy elrejteni ezeket a cseppet sem bájos megjelenésű eszközöket, hogy ne bontsák meg a jól megalkotott lakóterek összhangját. Én is többször szembe találtam magam ehhez hasonló feladatokkal amelyeket nem ritkán egy szép íróasztallal vagy felcsukható szekreterrel meg lehetett oldani.

A régi szekreterek mintájára készítünk olyan íróasztalokat is amelyek be tudják fogadni a korszerű irodatechnikákat (számítógép ház vagy nyomtató befogadására alkalmas ajtóval elzárt részek, kis fiókok a vezetékeknek, csatlakozóknak) így akár 80 cm széles szekreterben teljesen el tud tűnni az otthoni iroda.

Várjuk érdeklődésedet!

Szekreter és home office: Text
Szekreter és home office: Pro Gallery

Legkedvesebb barátom az íróasztalom, mert ott töltöm mellette életem legnagyobb részét, tudományban, kutatásban, alkotásban.

Szekreter és home office: Quote
bottom of page